Tropski rastlinjak


Botanični vrt so obiskali zaposleni v podjetju L'Oreal v Sloveniji, ki so en delovni dan namenili za pomoč pri urejanju vrta. Zjutraj se je vseh 32 prostovoljcev za en dan razdelilo v skupine, vsaka od njih pa je bila odgovorna za posamezen del vrta. Pomagali so nam pri pletju rastlin v lončkih v rastlinski zbirki, pletju rastlin v lončkih za prodajo, zalivanju in pletju sredozemskih čebrovk, pletju in urejanju poti v skalnjaku, sejanju listavke in urejanju poti v vrtu. Zaposlenim in prostovoljcem  v Botaničnem vrtu so pomagali opraviti delo, ki je zaradi škode po žledu v februarju, moralo počakati na večje število rok.

Zaposleni pa so na ta dan dobili tudi priložnost izvedeti več o Botaničnem vrtu v Ljubljani in ga podrobneje spoznati skozi pripovedovanje in voden ogled, ki sta ju pripravila vodja Botaničnega vrta dr. Jože Bavcon in mag. Blanka Ravnjak.

L'Oreal, L'Oreal slovenija, prostovoljstvo, L'Oreal prostovoljci, L'Oreal ParisL'Oreal, L'Oreal slovenija, prostovoljstvo, L'Oreal prostovoljci, L'Oreal Paris
L'Oreal, L'Oreal slovenija, prostovoljstvo, L'Oreal prostovoljci, L'Oreal Paris

STABILIMENTO CON TRADIZIONE E CONOSCENZA DAL 1810!

IL GIARDINO BOTANICO FESTEGGIA - GUARDIANO DELLA BIODIVERSITÀ DA 212 ANNI!

Ultima modifica del sito: Giovedì 30. Marzo 2023, 20:16.
© 2023 UNIVERSITY BOTANIC GARDENS LJUBLJANA