Tropski rastlinjak

L'Oreal, L'Oreal slovenija, prostovoljstvo, L'Oreal prostovoljci, L'Oreal Paris
Botanični vrt so obiskali zaposleni v podjetju L'Oreal v Sloveniji, ki so en delovni dan namenili za pomoč pri urejanju vrta.

 NAMESTO CVETJA NA GROBNamesto cvetja na grob brata Vladimirja poklanja družina Petra Koblerja 500 € v korist Botaničnega vrta v Ljubljani.

unija, računovodska hiša, unija računovodska hiša, ex situ, ohranjanje rastlinskih vrst

Donacija, Rotary Kluba Ljubljana, Jože Bavcon, Vladimir Pezdirc

Zbiranje sredstev preko SMS sporočila je končano!

Pošlji SMS z besedo POSVOJIM na številko 1919 in prispevaj 1 € za ljubljanski Botanični vrt.
Prispevajo lahko uporabniki Mobitel GSM/UMTS in Simobil. Mobitel in Simobil se odpovedujeta vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil.
Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija so objavljeni na spletni strani http://www.botanicni-vrt.si/ .

Vsem, ki ste namesto cvetja, v spomin na Miho Valiča darovali za Botanični vrt iskrena hvala!

Pozdravljeni,
spodaj je objavljen seznam vseh rastlin, ki čakajo na svojega posvojitelja in seznam tistih, ki so že posvojili svojo rastlino. Lahko si izberete katerokoli rastlino, tudi če že ima svojega posvojitelja. Za objavo imena in priimka na tej strani se morate oglasiti v naši upravni stavbi ali pa pošlijte mail na naslov:
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. . Posvojitev je mogoča  samo s posvojitvenim bonom.

Podjetja, ki so se pridružila praznovanju naše 200 letnice in prispevala donatorska sredstva:

 

 Ob 20-letnici podjetja so se v SRC.SI odločili za donacijo Botaničnemu vrtu Ljubljana. Odločitev za donacijo temelji na podobni viziji, saj tako SRC.SI kot Botanični vrt na prvo mesto postavljata znanje svojih strokovnjakov. Botanični vrt Ljubljana je s svojimi skoraj 200 leti delovanja najdlje delujoča ustanova v Sloveniji in je tako edini še ohranjeni »spomenik« iz časa Ilirskih provinc na področju JV Evrope.

ÉTABLISSEMENT AVEC TRADITION ET CONNAISSANCES DEPUIS 1810!

JARDIN BOTANIQUE DE FETE - BIODIVERSITÉ GARDIEN POUR 213 ANS!

Dernière modification du site: samedi 30. septembre 2023, 19:33.
© 2023 UNIVERSITY BOTANIC GARDENS LJUBLJANA